Welkom bij HBR Branche | Klap

HBR Branche Verzekeringen is onderdeel geworden van Klap Verzekeringsmakelaar, en is een gespecialiseerd assurantiebedrijf voor technologische brancheorganisaties. HBR draagt samen met Klap zorg voor de verzekeringsmantels van de brancheorganisaties FHI en Fenelab.

HBR en Klap bundelen krachten

De verzekeringsmarkt is sterk in beweging. De wetgeving verandert, regelgeving wordt strenger en premies stijgen. Dat vraagt om schaalgrootte en daarom hebben Klap en HBR hun krachten gebundeld. U blijft hiermee verzekerd van uitstekend advies, kwalitatief goed aanbod en scherpe premies. Klap is een volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar, met een  focus op het adviseren van ondernemingen op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, employee benefits en pensioenen.

Wij zijn dé specialist voor FHI leden en bieden u vele voordelen

U profiteert van onze ruime ervaring op het gebied van verzekeringen voor brancheorganisaties en onze uitstekende inkoop bij alle grote verzekeraars. Hiermee bedienen wij verschillende branches. Leden van deze brancheverenigingen profiteren daardoor van scherpe prijzen voor hun verzekeringen en aanvullende dekkingen die specifiek op uw risico’s zijn toegespitst.

FHI – federatie van technologiebranches

FHI heeft als missie het collectief te zijn van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen. Via de collectiviteit kunnen kosten voor de aangesloten bedrijven worden beperkt en hun kansen op succes in de markt worden vergroot.

Verzekeringsproducten op maat voor leden van FHI

Als lid van FHI kunt u gebruikmaken van de branchekennis en expertise van HBR | Klap. Al 20 jaar dragen wij zorg voor de verzekeringsmantels van FHI. Door onze jarenlange ervaring en goede relaties met alle grote verzekeraars lukt het ons om voor veel van deze verzekeringen ook speciale mantelovereenkomsten aan te bieden met branchespecifieke voorwaarden.

Verzekerd zijn van een goed pensioen voor uw werknemers

Een pensioenregeling is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde en biedt werkgevers de mogelijkheid om zich hiermee te onderscheiden. Op het gebied van pensioenregelingen heeft u als werkgever een zorgplicht. De manier waarop u de pensioenregeling beheert, regelt en communiceert met uw medewerkers kunt u zelf bepalen en is volop in ontwikkeling. Met Klap doet u een sprong vooruit in maatwerk voor pensioen gerelateerde zaken.

Wij verzorgen de pensioenvoorzieningen voor zowel de werkgever, werknemer als de DGA.
De pensioenverzekering wordt aangeboden door Klap.

Uw contactpersonen

Sander Geytenbeek

Manager inkomen en pensioen
Klap Verzekeringsmakelaar

020 – 261 61 52
sgeytenbeek@klap.com

Brian Gal

Senior accountmanager
HBR Branche

023-522 10 47
brian@hbrbranche.nl

Ruud Rooker

Commercieel manager en pensioenspecialist
HBR Branche

023-522 10 29
ruud@hbrbranche.nl

Andreas Meijer

Adjunct-directeur Branches
FHI

033 – 465 75 07
andreas@fhi.nl