HBR Branche wordt Klap Verzekeringsmakelaar!

HBR Branche Verzekeringen, een sterke speler binnen de technologiebranche, is al geruime tijd onderdeel van Klap. We zijn trots om samen verder te gaan als ‘Klap Verzekeringsmakelaar’.

Waarom krachten bundelen?

De verzekeringsmarkt is sterk in beweging. De wetgeving verandert, regelgeving wordt strenger en premies stijgen. Dat vraagt om schaalgrootte en daarom hebben Klap en HBR hun krachten gebundeld. U kunt hiermee blijven vertrouwen op uitstekend advies, kwalitatief goed aanbod en scherpe premies. Klap is een volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar, met een focus op het adviseren van ondernemingen op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, employee benefits en pensioenen.

Wij zijn dé specialist voor de technologiebranche

U profiteert van onze ruime ervaring op het gebied van verzekeringen voor brancheorganisaties en onze uitstekende inkoop bij alle grote verzekeraars. Hiermee bedienen wij verschillende brancheverenigingen. Leden van deze brancheverenigingen profiteren daardoor van scherpe prijzen voor hun verzekeringen en aanvullende dekkingen die specifiek op hun risico’s zijn toegespitst.

FHI – federatie van technologiebranches

FHI heeft als missie het collectief te zijn van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen. Via de collectiviteit kunnen kosten voor de aangesloten bedrijven worden beperkt en hun kansen op succes in de markt worden vergroot.

Verzekeringsproducten op maat voor leden van FHI

Als lid van FHI kunt u gebruikmaken van de branchekennis en expertise van Klap. Al 20 jaar dragen wij zorg voor de verzekeringsmantels van FHI. Door onze jarenlange ervaring en goede relaties met alle grote verzekeraars lukt het ons om voor veel van deze verzekeringen ook speciale mantelovereenkomsten aan te bieden met branchespecifieke voorwaarden.

 

Nieuw rekeningnummer

Als gevolg van de samenwerking is het bij u bekende rekeningnummer gewijzigd. Sinds oktober 2022 is het nieuwe rekeningnummer NL43 ABNA 0540 3270 34 ten name van Klap b.v. U ontvangt uw facturen vanuit Klap b.v. met daarop het verzoek de premie over te maken op ons nieuwe rekeningnummer. Uw incassowijze blijft ongewijzigd.

Verzekerd zijn van een goed pensioen voor uw werknemers

Een pensioenregeling is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde en biedt werkgevers de mogelijkheid om zich hiermee te onderscheiden. Op het gebied van pensioenregelingen heeft u als werkgever een zorgplicht. De manier waarop u de pensioenregeling beheert, regelt en communiceert naar uw medewerkers kunt u zelf bepalen en is volop in ontwikkeling. Met Klap doet u een sprong vooruit in maatwerk voor pensioen gerelateerde zaken.

Uw contactpersonen

Ruud Rooker

Account manager

06 12 999 202
rrooker@klap.com

Alex Brandenburg

Account manager

06 46 207 333
abrandenburg@klap.com

Brian Gal

Account director

06 50 886 616
bgal@klap.com

Agnetha van der Linden

Pensioen consultant

020 261 06 72
avanderlinden@klap.com