Dit zijn uw specialisten in evenementen­verzekeringen


partner

Michiel is mede-eigenaar van Klap en onderhoudt dagelijks contacten met onze relaties, waaronder organisatoren van evenementen.

Michiel was bestuurslid van Stichting Sail, oprichter van de Sociëteit Sail Amsterdam en hij heeft meerdere evenementen georganiseerd.

Interviews: Wet AVG en evenementen, Adviesfunctie Klap, Elk event kent zijn eigen risico’s, Een verzekering als keurmerk?, Entertainment Business, EventBranche Magazine (2014), De 7 Tips, EventBranche_Magazine (2015), Events: Evenementenverzekering voorkomt ellende

desk accountmanager

Paulien is desk accountmanager en gespecialiseerd in het verzekeren van evenementen.

Zij is actief als lid van G14 van het Genootschap van Eventmanagers. Paulien beheert onder meer alle offerteverzoeken en aanvragen die online binnenkomen.

Paulien bezoekt in haar vrije tijd regelmatig evenementen en festivals, van Mudmasters tot Tomorrowland.

medewerker tevreden klant

Syl is gespecialiseerd in het verzekeren van evenementen voor de partciuliere klant.

Wilt u zich verzekeren van een feest, bruiloft of ander evenement dat niet in het water valt door onvoorziene weersomstandigheden? Ook daar hebben wij een oplossing voor!

Onze medewerker tevreden klant helpt u bij het kiezen van de juiste verzekering en welke risico's u wilt afdekken.

verzekeringsspecialist

Bent u agent of tussenpersoon? Bel dan met Bea Kroon.

Bea is onze specialist in evenementen­verzekeringen en heeft vele jaren ervaring met het verzekeren van grote evenementen: GayPride, Hiswa te Water, Taste of Oslo, Symphonica in Rosso, De Vrienden van Amstel Live!, KLM Open, Sensation!, Mysteryland en Sail Amsterdam.

Lees ook haar artikel Het belang van een goede evenementenverzekering.

Lid van Vereniging van Eventmakers

Klap, specialist in evenementen­verzekeringen

Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat het evenement ook financieel een feest blijft. Klap is lid van Vereniging van EvenementenMakers (VVEM), partner van IDEA, partner van Genootschap van Eventmanagers (GvE) en partner van Freelance Event Professionals (FEP).

De specialisten van Klap verzekerden al enkele honderden evenemenent, groot én klein, in Nederland én het buitenland.

Premie berekenen ›

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.