Onze specialisten

Klap - specialist in evenementenverzekeringen

Lid van Vereniging Van EvenementenMakers Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat het evenement ook financieel een feest blijft. Klap is lid van Vereniging van EvenementenMakers (VVEM), partner van IDEA, partner van Genootschap van Eventmanagers (GvE) en partner van Freelance Event Professionals (FEP). De specialisten van Klap verzekerden al enkele honderden evenemenent, groot én klein, in Nederland én het buitenland.

Michiel Bredius

Michiel-Bredius

Michiel is mede-eigenaar van Klap en onderhoudt dagelijks contacten met onze relaties, waaronder organisatoren van evenementen.

Michiel is bestuurslid van Stichting Sail, oprichter van de Sociëteit Sail Amsterdam en hij heeft meerdere evenementen georganiseerd. Lees interviews in Events & Showbizz, EventBranche, Entertainment Business, EventBranche Magazine (2014), De 7 Tips, EventBranche_Magazine (2015), Events: Evenementenverzekering voorkomt ellende.

Bel Michiel: 020 - 261 61 52

Stuur Michiel een e-mail  ›


Interview #2 Michiel Bredius voor Eventbranche.nl:
"Aansprakelijkheid bij evenementen."

Paulien van Vliet

Paulien van Vliet

Paulien is desk accountmanager en gespecialiseerd in het verzekeren van evenementen.

Zij is actief als lid van G14 van het Genootschap van Eventmanagers. Paulien beheert onder meer alle offerteverzoeken en aanvragen die online binnenkomen.

Paulien bezoekt in haar vrije tijd regelmatig evenementen en festivals, van Mudmasters tot Tomorrowland.

Bel Paulien: 020 - 261 61 02

Stuur Paulien een e-mail  ›


Interview #3 Michiel Bredius voor Eventbranche.nl:
"Vergunningaanvraag en het evenement."

Bea Kroon

Bea Kroon

Bent u agent of tussenpersoon? Bel dan met Bea Kroon.

Bea is onze specialist in evenementenverzekeringen en heeft vele jaren ervaring met het verzekeren van grote evenementen. Aansprekende evenementen die met de expertise van Klap zijn verzekerd: GayPride, Hiswa te Water, Taste of Oslo, Symphonica in Rosso, De Vrienden van Amstel Live!, KLM Open, Sensation!, Mysteryland en Sail Amsterdam. Lees ook haar artikel Het belang van een goede evenementenverzekering.

Bel Bea: 020 - 261 61 12

Stuur Bea een e-mail  ›


Interview #1 Michiel Bredius voor Eventbranche.nl:
"Evenementenverzekeringen, ze worden nogal eens vergeten."

Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.