Evenement organiseren

Wij zorgen ervoor dat uw evenement een feestje blijft!

Heeft u al gedacht aan een goede evenementen­verzekering?

U bent druk bezig met het opzetten van een evenement en leert dat gemeenten, toeleveranciers en locaties als voorwaarde stellen aan de organisatie dat zij zorgen voor een goede verzekering.

Meestal met een dekking voor materiële en letselschade. Let daarbij ook op dat de te verzekeren bedragen veel hoger zullen zijn dan de factuurwaarde, bijvoorbeeld bij het huren van apparatuur.

Premie berekenen ›

Een verzekering van de specialisten van Klap is voor professionele partijen en gemeentes een bewijs dat u de zaken goed geregeld heeft.

Waarom?

Met de evenementen­verzekering van Klap verzekert u zich uitstekend tegen evenementen­risico's. Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat uw evenement ook financieel goed afloopt.

Door gemeentes wordt steeds vaker een hoge aansprakelijkheidsdekking vereist (bijvoorbeeld van € 2.500.000). De evenementen­specialisten van Klap adviseren u hierin.

Specialist in het verzekeren van grote én kleine evenementen

Bijvoorbeeld voor een:

  • Concert
  • Braderie
  • Festivals
  • Strandfeest
  • Danceparty
  • Evenementenlocaties
  • Bedrijfsfeest

Onze specialisten hebben al vele jaren ervaring met het verzekeren van evenementen en verzekeren het hele jaar door vele evenementen. Talloze kleine evenementen hebben wij verzekerd, maar ook aansprekende grote evenementen zijn met onze expertise verzekerd zoals: Gay Pride, Mysteryland, KLM Open, Sail, Symphonica in Rosso, De Vrienden van Amstel Live! Hiswa te Water en Mudmasters.

Premie berekenen ›

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.