Edgar Leijs

Edgar Leijs"Ik ben webdesigner van Klap in vaste dienst. Het voornamelijk visueel (her) ontwerpen van websites, applicaties en internettools, het bijhouden van de content van onze websites en het monitoren van het webverkeer behoren tot mijn belangrijkste taken. Ook zorg ik ervoor dat de websites goed op het internet te vinden zijn door middel van zoekmachine optimalisatie. Neven activiteiten zijn bijvoorbeeld ontwerpen maken voor advertenties.

Ik ben gek van grafisch design, heb de vrijheid om te ontwerpen, er is lekker veel werk aan de winkel, altijd wel wat te leren en een 24 inch beeldscherm om mijn werk goed te kunnen doen. Ik voel me erg gewaardeerd om hetgeen wat ik kan en doe... mooie websites maken!

Klap heeft mij de kans gegeven om te laten zien dat ik een toegevoegde waarde ben voor het bedrijf. Na een aantal jaren voor mezelf te hebben gewerkt miste ik de dynamiek van het werken en omgaan met collega´s. Dat is in ieder geval weer terug! Een hecht ICT team dat erg klikt, professionals aan het werk en goede arbeidsvoorwaarden zorgen er allemaal voor dat ik het erg naar mijn zin heb bij Klap."