Eenhoorn werkt samen met Klap!

Sinds begin 2023 richt Eenhoorn zich op het geven van individueel financieel advies en staat het team van Klap voor u klaar om u te adviseren en te ontzorgen op het gebied van pensioen en inkomensverzekeringen.

Wij zijn blij dat hiermee de dienstverlening aan u op een juiste wijze wordt voortgezet!

Sander Geytenbeek
Klap
Martin Vooijs
Eenhoorn
Pieter Koopman
Eenhoorn

Klap Verzekeringsmakelaar en Eenhoorn Vermogensopbouw bundelen krachten

Na jarenlange zelfstandige dienstverlening, heeft Eenhoorn Vermogensopbouw besloten een gedeelte van de bedrijfsvoering uit te besteden. Hierdoor wordt de continuïteit gewaarborgd en kan Eenhoorn zich volledig richten op het geven van individueel financieel advies. Martin en Pieter (directie Eenhoorn) vonden hiervoor de juiste samenwerkingspartner in Klap Verzekeringsmakelaar. Onderdeel van deze duurzame samenwerking is dat beheer en advies op het gebied van pensioen en inkomensverzekeringen wordt overgedragen aan Klap. Dit betekent dat u voor advies en wijzigingen op het gebied van pensioenregelingen en werknemersverzekeringen vanaf heden terecht kunt bij Klap.

Persoonlijk aanspreekpunt
Een team van deskundigen staat dagelijks persoonlijk voor u klaar. Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u te ondersteunen bij al uw vragen op het gebied van pensioen en inkomen. U kunt vertrouwen op brede kennis en expertise, maar toch met een persoonlijk aanspreekpunt. Sander Geytenbeek is samen met zijn team vanaf heden het eerste aanspreekpunt voor ondersteuning bij uw pensioen en inkomensverzekeringen. Onderaan deze pagina vindt u zijn contactgegevens.

Wat kunt u verwachten?

  • Voortzetting van uw huidige regeling(en) door Klap

    Alle pensioenregelingen en inkomensverzekeringen van Eenhoorn worden voortgezet bij Klap

  • Antwoord op al uw vragen

    De afdeling Pensioen en inkomen beantwoordt de vragen die u heeft met betrekking tot uw regelingen

  • Hulp bij individuele financiële keuzes

    Eenhoorn staat voor u klaar om u te voorzien van privé financieel advies

Wie is Klap?

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Bekijk onze Dienstenwijzer Zakelijk voor meer informatie over onze dienstverlening.

Een overzicht van al onze diensten en contactgegevens kunt u vinden op onze website:
Ga naar klap.com