Nieuws

Een goed gesprek over uw ondernemersinkomen bij ziekte


Hoe zit het eigenlijk met mijn inkomen als ik ziek word?

Menig ondernemer staat er onvoldoende bij stil: de gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Zowel voor u zelf, als voor de continuïteit van uw bedrijf. En dan hebben we het nog niet over de belangrijkste zaak: uw eigen gezin.

Als ondernemer kunt u met een specialist in gesprek gaan over het belang van een duidelijk beeld van uw situatie en welke risico’s u loopt met uw inkomen bij ziekte. Op basis van een gedegen persoonlijk advies weet u welke risico’s u zelf wilt lopen, maar ook kunt dragen.

Arbeidsongeschiktheid is een reëel risico

De bescherming die u heeft als ondernemer is minimaal en bestaat uiteindelijk uit een bijstandsuitkering. Dat is toch een situatie met enorme impact op uw gezin en de dingen die zij dan nog kunnen doen. Met een adviestraject van onze specialisten brengen we uw situatie nauwkeurig in kaart en geven de professionals u een advies over welke risico’s u zou moeten verzekeren. Niet te weinig, maar ook zeker niet te veel. Zo blijft de premie ook onder controle.

Veel voordelen

Het is goed om te weten dat Klap door haar sterkte positie in de verzekeringsmarkt flinke kortingen heeft weten te bedingen bij verzekeraars. Deze lopen op tot 17,5% van de premie. Daarnaast hebben we ook voorzieningen af kunnen spreken die u als ondernemer helpen op het moment dat u ziek dreigt te worden of dat al bent. Denk hierbij dan aan extra behandelingen, wachtlijstbemiddeling en tijdelijke ondersteuning in uw werk. Deze opties houden u aan de slag.

Meer weten of advies nodig?

Wilt advies over een Arbeidsongeschiktheidsverzekering? Klik hier en boek direct via onze website een gratis kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs.Nieuwsbrief
Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen