Nieuws

5 vragen aan: Edgar Stam – CEO HTJZ


Edgar Stam HTJZ

In de rubriek ‘5 vragen aan’ stellen wij regelmatig collega’s aan u voor en vragen wij hen het hemd van het lijf! Ditmaal hebben wij 5 vragen voorgelegd aan Edgar Stam, CEO bij Het Team Juridische Zaken. Klap is een intensieve samenwerking met hen aangegaan waardoor onze relaties eenvoudig en voordelig een juridisch abonnement kunnen afsluiten. Op deze manier kunt u zich als ondernemer niet alleen goed verzekeren, maar kunt u vooraf ook al bijgestaan worden door de juridische adviseurs van HTJZ. Wij zijn met Edgar in gesprek gegaan over deze samenwerking en hebben hem gevraagd naar de oorsprong van de onderneming.

1. Waar ligt de oorsprong van Het Team Juridische Zaken?
Het Team Juridische Zaken, hierna HTJZ, is eigenlijk ontstaan uit ergernis. We vonden dat advocaten vaak zo ingewikkeld doen en dat simpele dingen duur worden gemaakt. Ook waren we bezorgd dat ondernemers daardoor drempelvrees krijgen en te lang wachten met hun vragen, met als gevolg onnodig gedoe en hoge kosten. Met HTJZ kunnen wij nu MKB-ondernemers helpen om uit juridisch gedoe te blijven. Op die manier kunnen zij blijven doen waar ze energie van krijgen en worden ze niet afgeleid van het werken aan hun droom.

2. Waar ligt de oorsprong van de relatie tussen HTJZ en Klap Verzekeringsmakelaar?
Het contact met Klap is destijds ontstaan doordat andere bij NLG aangesloten kantoren al een succesvolle samenwerking hadden met HTJZ. Dit was de aanleiding om te onderzoeken of de werkwijze van Klap en de dienstverlening van HTJZ bij elkaar pasten, en heeft geleid tot deze prettige en succesvolle samenwerking.

3. Hoe ziet de samenwerking er precies uit?

We hebben korte lijnen naar elkaar en het voelt soms zelfs een beetje alsof we collega’s zijn. Gezien het feit dat Klap in de basis verzekeringen adviseert, is het in positieve zin bijzonder en uniek dat juist Klap met ons samenwerkt. De adviseurs van Klap zien de meerwaarde van juridische ondersteuning voor hun zakelijke relaties. Door het aanbieden van deze dienst kunnen zij hun klanten juist helpen problemen te voorkomen. Bij HTJZ zijn we gericht op preventie, terwijl de focus van een verzekering meer ligt op helpen wanneer het kwaad al geschied is. Hierdoor kunnen onze diensten die van Klap aanvullen.

4. Hoe ervaren onze relaties jullie dienstverlening?
Een goed voorbeeld is Beurer Benelux. Wij zijn met deze klant in gesprek gegaan over zijn ervaring. Beurer Benelux zegt zelf het volgende over de juridische ondersteuning: “Een fijne en verfrissende dienst! Als ik als ondernemer een juridische vraag heb, bel of mail ik mijn helpdesk en krijg ik snel antwoord.” De volledige video is via deze link terug te kijken.

5. Wat zou je ondernemers willen meegeven?
De diensten die wij aanbieden zijn niet voor ondernemers die de dingen wel op zijn beloop laten en er bijvoorbeeld vanuit gaan dat arbeidscontracten die jaren geleden van internet zijn gehaald, nog wel prima zullen zijn. Wij zijn er voor de ondernemer die verantwoordelijkheid neemt voor zijn bedrijf, personeel en familie. Voor de ondernemer die wilt bouwen aan zijn bedrijf, die een droom heeft en zichzelf continu wil blijven ontwikkelen om het geheel naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen die ondernemers graag bij het verwezenlijken van hun droom.

Meer weten over de samenwerking tussen Klap en Het Team Juridische Zaken? Op deze pagina leest u meer over de juridische diensten per risicodomein welke u als Klap relatie eenvoudig en voordelig kunt afnemen. Met een juridisch abonnement krijgt u voor een vast bedrag per maand steun en oplossingen, persoonlijk en binnen 24 uur.